Rešitev za prenos v živo v programu IPTV System

- Nov 30, 2019-

S hitrim razvojem globalne ekonomije je hotelska industrija kupcem zagotavljala bolj priročne in učinkovite storitve, da bi odražala mednarodne blagovne znamke in zadovoljila vse večje potrebe kupcev. Na podlagi vsebine, ki jo ponuja sam hotel, so mednarodne ideje o gradnji hotelskih IT "digitalnih hotelov in širokopasovnih sob", ki temeljijo predvsem na informatizaciji hotelov in širokopasovnih povezavah, postale soglasje zvezdniške hotelske industrije. Hotel IPTV sistem lahko namestite v sobe za goste, preddverje, stopnišča, tla, konferenčne dvorane in druge LCD zaslone ali LCD TV zaslone. Oglejte si video vsebino in videoposnetke na zahtevo, ki jih ponuja hotel kadarkoli in kjer koli.


IPTV Solution Tehnologija MINE ponuja različne dajalnike iptv, vključno s samostojnim dajalnikom h264 / h265 in večkanalnimi dajalniki, nameščenimi v regalih 1U / 3U .


Prednosti IPTV rešitve

1. Podpira digitalne signale v živo, analogne oddaje v živo in IP oddajanje v živo.

2. Podpira več oblik video datoteke, slike, besedila, dokumenta, glasbe in druge vsebine.

3. Podpira integracijo več sistemskih vmesnikov in zagotavlja nemoteno skupno odpravljanje napak.

4, 24 ur brez nadzora, stabilno delovanje.

5. Podpirajte aplikacijo drugih ponudnikov


IPTV sistem lahko pomaga, da hotel vsako leto prihrani skoraj tri četrtine stroškov za televizijo in obogati podatke o računalniškem omrežju, s čimer gost dobi bolj informativno hotelsko storitev!


Par:ne Naslednji:Uporaba 4K dajalnika pri pouku kirurgije