IPTV poslovni razvoj način

- May 06, 2016-

Po treh omrežja fuzije povezane politike zagotavlja, radiodifuzijo industrija in telekomunikacijska industrija v sodelovanju izvajajo IPTV poslovni proces v, v notranji sistem oddajanja, postopoma oblikuje "enoten sistem in dve ravni sheme" za oddajanje nadzorni sistem, v radiotelevizijski industriji in telekomunikacijska industrija med nastala je "oddajanje vodil, in skupno sodelovanje" način operacije, razumno obe ravni radiodifuzijo institucij in radiotelevizijski industriji in telekomunikacije v splošnem interesu. Osrednji radijske in televizijske agencije, lokalne televizijske postaje in telekomunikacijske operaterje, ki temelji na svoje glavne dejavnosti in virov, zglob povišanje IPTV poslovni razvoj in razširitev. Kot zgodnji februar 2013, CNTV je delal z Yunnan, Sichuan, Hunan, Shenzhen, Hebei, Liaoning, Shandong, Pekingu, Jiangsu in 9 regionalno platformo operaterji, telcos IPTV poslovanja je bil podpisan tristranski sodelovanju za nadaljnje raziskovanje IPTV poslovni razvoj način v skladu s Kitajske pogoji.

V skladu s razvoj poslovnega modela, udeleženci aktivno spodbujati poslovnih dogodkov. Medtem, ne samo s tradicionalnimi TV radiodifuzije, IPTV in VOD storitve, povezovanje na Internet in komunikacijskih aplikacij, poudarjajo natančnost komunikacijske interakcije, in lahko zadovoljila rastoče povpraševanje za domače zabave in kulture. V zadnjih letih, IPTV uporabnikov je stalno povečeval skale. Do konca leta 2010, Kitajska IPTV uporabnikov o $ 3 milijonov; do konca leta 2011, trojno pilotni komercialne poskus uporabnik približno 3,5 milijona gospodinjstev od avgust 2012, nacionalni IPTV naročnikov do 19 milijonov enot, glede na statistične podatke iz pretakanje medijev, do konca leta 2012, nacionalni IPTV naročnikov do 23 milijonov gospodinjstev, v primerjavi z večje povečanje. 2013 1 maja, moja neto povečanje 3.108 milijonov IPTV poslovnih uporabnikov, povečanje 46,4 %, na 24.851 milijona.


Par:Mine1002-BNC MPEG-4 Avc/H. 264 HDMI Encoder Zamenjaj HD Video zajem kartice Video & avdio HDMI vložek IPTV televizija Encoder Naslednji:Postopen razvoj IPTV industrije