Razvoj naslednje generacije kodek za Video radiodifuzijske storitve

- May 06, 2016-

2005 Consumer Electronics Show v Las Vegasu (CES), naslednji-zarod zbornik postalo žarišče industrije, da bi bilo mogoče za ponudnike storitev v bandwidth omejitev video v omrežju.

V svojem govoru keynote v CES, CEO SBC komunikacije, razkrije, da podjetje namerava uporabiti nove digitalne video storitev podrobnosti prenos internetnega protokola (IP). Drugih telekomunikacijska podjetja so tudi premešavo za IPTV poslovne je začela leta 2005, vključno z BellSouth in Verizon poslovanja.

V oddaji, Sirius satelitski radio družba napovedala, da bi prenos videa prek satelitsko omrežje, ki pomaga pri XM satelitski radio podjetje v video in konkurirati prizemne radiodifuzije v HD.

Kabelska TV podjetij za vstop v poslovne VoIP silijo telekomunikacijskih podjetij za vstop na trg IPTV. "To je skoraj iglo relativno stvari," IMS Research analitik, pravi Paul Erickson. On je pripravlja prvi IPTV poročilo sprosti v začetku tega leta.


Par:Trend razvoja tehnologije Video Encoder in Video sistemi pregled Naslednji:Video Decoder načela spremljanja in pregledovanja